NOORD VIETNAM
MOOISTE DEEL IN VIETNAM

Hoewel Noord-Vietnam een regio van het land niet te missen. Niet alleen is het noorden de thuisbasis van Hanoi, de hoofdstad van Vietnam, het is ook waar je adembenemende baaien, prachtige rijstterrassen en een onovertroffen landschap vindt. De culturele attracties van Noord-Vietnam zijn net zo divers, variërend van de chaotische hooglandmarkten tot de bergstammen in het hoge noorden. De must see bestemmingen zijn Hanoi, Sapa, Ha Giang, Mai Chau, Ninh Binh....

CENTRAAL VIETNAM
ONTDEK DE SCHOONHEID VAN CENTRAAL VIETNAM

In tegenstelling tot het noorden staat de schoonheid van de centrale regio bekend om zijn goed bewaard gebleven historische bezienswaardigheden, glimlachende lokale bevolking en rustgevende natuurlijke schoonheid. De centrale kust zal u wenken met de belofte van verrijkende ervaringen en zonovergoten dagen aan het strand.

Zuid Vietnam

Van eilandontsnappingen tot de non-stop actie, Zuid-Vietnam biedt zowel levendige stedelijke energie als een zacht platteland.

GROEPSREIZEN
MEER VRIENDEN, MEER PLEZIER

We creëren veel unieke en speciale keuzes voor groepsreizen met de best mogelijke prijzen.
Betaalbaar, betrouwbaar, veel plezier, goed georganiseerd, bijzonder, uniek, minder toeristisch.

HOOGTEPUNTEN & MEEST AANBEVOLEN REISPAKKETTEN IN VIETNAM
BESTE OPLOSSING VOOR REIZEN IN VIETNAM

Klik gewoon en zie, je zult de meest onvergetelijke en geweldige reis ooit in Vietnam hebben.
Best goed georganiseerd, redelijk schema, zie alle gemarkeerde bestemmingen in Vietnam, schone en duidelijke informatie, het verstrekken van een ervaring van het dagelijkse lokale leven. We doen dit al 9 jaar en hebben duizenden reizen geboekt! Wij zorgen voor allerlei speciale verzoeken (voedselallergieën, huwelijksreis, reizen met kinderen ...)

VERVOER
GEMAKKELIJK TE BOEKEN - GOEDE SERVICE - REDELIJKE PRIJS

Neem contact met ons op voor alle transportservice die u nodig heeft, snelle reactie met een goede prijs waarin alle beschikbare opties duidelijk worden uitgelegd.